web analytics

Reacties

“Peter heeft gedurende 2011 een medewerker van Hoveniersbedrijf van der Eijk getraind in stappen naar een (nieuwe) leidinggevende rol. Het resultaat is enorm te noemen. De hele aanpak is zeer goed gelopen. Zichtbaar ! Collega’s binnen het bedrijf ervaren het zelfde ! In zeer korte tijd een medewerker die goed functioneert en taken uitvoert waardoor het hele bedrijf beter rendeert.”

Wibo van Noort – Vestigingsleider

 

“Ik wil je nogmaals bedanken, hoe je de knop bij mij omgekregen hebt weet ik niet maar de laatste weken lukt het me ineens zo goed om met mijn ratio te handelen, helemaal super!”

Joyce – cursist Time-management

 

“De basis principes voor het onderhandelen zijn tijdens deze cursus goed aanbod gekomen. Hiervoor wil ik Peter enorm voor bedanken dat hij deze vaardigheden heeft weten over te brengen. Tevens wil ik Peter bedanken voor het feit dat ik enorm ben veranderd door het volgen van deze cursus.”

Rachid – cursist Onderhandelen

 

“De gesprekken die ik had met Peter waren altijd inspirerend, verassend en leerzaam. Door zijn oprechtheid en betrokkenheid wist hij me altijd de goede spiegel voor te houden. Peter heeft me veel inzicht gegeven in mezelf en wat voor mij belangrijk is op persoonlijk en zakelijk vlak. Wil jij het beste uit jezelf halen, dan kan ik een coachtraject met Peter van harte aanbevelen.”

Wilma – Coachee

 

Peter, bedankt voor je professionele coaching, jouw betrokken en respectvolle houding, de juiste vragen die je stelde, die me aan het denken zetten en een spiegel waren voor mijn overtuigingen. Dat je open en congruent bent geweest. Je hebt daarmee voor een vertrouwde en leerzame omgeving gezorgd. Ik heb erg veel aan je coaching gehad en nog steeds, want het inzicht dat ik heb gekregen in mijn logische niveaus ontwikkelt zich verder. Van harte beveel ik je aan anderen aan.”

Simone – Coachee

 

“Dank je wel voor je beoordeling en vooral voor je feedback. Ik heb er veel aan, kan het goed plaatsen, en kan er ook echt wat mee. Jij kunt mensen op een positieve manier wijzen op hun persoonlijke verbeterpunten. Dat is heel bijzonder. Ik heb dat erg gewaardeerd de afgelopen periode en neem het mee naar mijn volgende stappen. Ik ben oprecht blij dat ik voor dit keuzevak gekozen heb.

Dank je wel Peter!”

Jacha – cursist Onderhandelen