web analytics

Elevator pitch

Wat: Workshop Elevator Pitch
Locatie: Omgeving van Delft
Trainer: Peter van den Bos
Prijs: € 75,- p.p. (ex BTW)

Stel je stapt in de lift of bezoekt een bijeenkomst en je komt een voor jou belangrijk persoon tegen die je mogelijk een opdracht kan opleveren of met anderen in contact kan brengen. Je hebt slechts kort de tijd, bijvoorbeeld 60 seconden, om je verhaal te doen om en interesse te wekken. De persoon vraagt je wat je doet en je zegt: “ehh, ja, iets met websites.” Op zo’n moment heb je je kans gemist, je gesprekspartner kijkt al naar iemand anders om mee te praten. Hoe anders had het kunnen zijn als je hem had kunnen uitleggen hoe goed je bent in bijvoorbeeld webdesign?

De Elevator pitch betekent letterlijk een verkoop praatje in de lift. Het kan je van pas komen in vele situaties, bijvoorbeeld de sportvereniging, het theater, een seminar of op feestjes. Met een goed voorbereiding heb je altijd een goed en vloeiend antwoord paraat. Je moet je verhaal in 60 seconden kunnen vertellen.

Deze workshop gaat over het ontwikkelen van je eigen Elevator pitch.

Na de voorbereiding die je gedeeltelijk voorafgaand aan de workshop thuis doet gaan we aan de slag met je pitch. Er wordt behandeld welke elementen de pitch aantrekkelijk maakt en hoe de boodschap helder en uitnodigend kan worden gepresenteerd. Er wordt uitgebreid geoefend en verfijnd. Aan het einde van de workshop heb je eigen pitch en kun je deze vloeiend vertellen.

Doelgroep: Iedereen die wil werken aan zijn Elevator pitch zoals: zelfstandig ondernemers, account managers, service managers, werkzoekenden.

Klik hier voor meer informatie over de trainingen en workshops.